Bruger Demoer

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Bruger Demoer". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
16 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
fenderrulez
fenderrulezs billede
Bruger Demoer

Kunne man ikke lave en ordnet liste over antal plektre de forskellige har fået i kategorien : Bruger-demoer.

Sådan at dem der har fået max står øverst og så ellers dernedefter ?
Lidt et hitliste system som det kendes på andre hjemmesider, f.eks. MyMusic.

Bare en idé Laughing

chupon
chupons billede
Re.:Bruger Demoer

jo kunne være mega fedt... så skulle hitlisten stå på forsiden, og i brugerdemo skal de nyeste stå først så de nye sange også bliver set!

fenderrulez
fenderrulezs billede
Re.:Bruger Demoer

præcis...så kan hitlisten på forsiden nemlig generere trafik til brugerdemo sektionen.Håber sidens webmaster læser med ...........

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Bruger Demoer

Jep jeg læser med spænding, I er inde på nogle fornuftige ting, jeg er helt enig. Må finde den bedste måde at gøre det på. Tak for gode forslag, som jeg bestemt lytter til.:: Redigeret den: 2008-4-10 18:35:15::

budde89
budde89s billede
Re.:Bruger Demoer

jeg synes også at det lyder rigtig fedt :) desuden kunne jeg også godt tænke mig at der blev tilføjet et felt i brugerdemo-foraet, hvor gennemsnitskarakteren står ud for hver tråd/emne eller hvad det nu hedder... :p

jansabro
jansabros billede
Re.:Bruger Demoer

Ville egentlig være en rigtig god ide.... på mymusic.dk får man placeringen ud fra hvor mange der lytter...men det siger jo intet...for ingen kan se om de fryder sig eller kaster op når de har hørt ens numre.... der tælles kun på downloads og afspilninger... så et karaktersystem (plektre) der danner baggrund for placeringen på "hitlisten" lyder som et sikkert hit...Men ellers er det jo rigtig ligemeget hvad andre musikere mener....det publikum man normalt får er jo sjældent musikere men almindelige dødelige der er ude i byen for at have en glad aften.... deres kriterier går sjældent på de samme ting som musikeres! F.eks. kender jeg mange guitarister der falder i svime over dygtige teknikere som Joe Satriani, Al Di Meola, John McLaughlin osv. Personligt synes jeg der er vigtigere ting i verden end at kunne en masse teknik og at kunne det hurtigt...

budde89
budde89s billede
Re.:Bruger Demoer

[Citat: jansabro]

F.eks. kender jeg mange guitarister der falder i svime over dygtige teknikere som Joe Satriani, Al Di Meola, John McLaughlin osv. Personligt synes jeg der er vigtigere ting i verden end at kunne en masse teknik og at kunne det hurtigt...

[/citat slut]

Tak jansabro :) lige mine ord... men det er så heller ikke det "rigtige" musikere falder i svime over... de falder sku i svime over musikken... synes selv at der er langt mellem det gode ved de guitarister du har listet op der, de kører nemlig bare på teknikken og føj hvor man væmmes... alle kan jo lære teknik, men det er talentet der tæller...

Undskyld jeg fjernede mig lidt fra emnet på tråden men kunne ikke lige lade være :) 

Momse
Momses billede
Re.:Bruger Demoer

Når man lægger noget ud på brugerdemoer er man jo også lidt nysgerrig over hvor mange gange der bliver klikket på ens nummer, det er jo langt fra alle der kommenterer og giver karakterer , lidt ligesom i den blå avis hvor man kan se hvor mange der har været inde og kigge på ens annonce, kunne det ikke lade sig gøre også. En anden ting er vedrørende karaktergivningen den kunne godt være mere nuanceret, tit ser vi nu at der bliver givet en karakter med en pil op eller ned som der bliver skrevet i teksten, istedet kunne der være f.eks være op til 10 plektre og evt kunne man også have mulighed for at give/få karakter i henholdsvis 1.Musisk udførelse2.Teknisk udførelse3.IndspilningskvalitetLidt som i skolen hvor man både fik karakter i blækregning for orden og for om det var rigtigt.

jansabro
jansabros billede
Re.:Bruger Demoer

Det der med indspilningskvaliteten er jeg lidt tvivlsom overfor..... hvad nu hvis man bare står 4 mand i øveren og ikke har det vilde udstyr ... men masser af spilleglæde og musikalitet ?

Jeg synes personligt man lægger alt for meget vægt på indspilningskvaliteten her på guitaren.dk. Personligt ville jeg helst bare spille direkte ind i en mikrofon og så optage det one-take direkte på Mini Disc. (Men kan desværre ikke få det fra minidisc digitalt overført til PC :) Hader Sony for dette !!!) 

Hvis jeg vil have testet mit skod udstyrs kvalitet brænder jeg en CD og smider den i Hi Fi anlægget....det afslører alt...det behøver jeg ikke guitaren.dk til at vurdere...men det musikalske .... der kræves der et frisk sæt ører :) 

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Bruger Demoer

Tommy Emmanuel kom med en 'bold statement' en brav udtalelse ved en koncert for to år siden. Han sagde at han ikke kunne lide guitarister! Pointen var at han synes meget bedre om komponister som Billy Joels som har skruet en god melodi sammen som han så bagefter fortolker. Udtalelsen hang lidt i luften så jeg ved ikke 100 hvad han mente, men jeg gætter på at han ikke kunne lide guitarister der bare demonstrerede hvad de kunne, men han gør det jo også selv bevares, en del af hans 'act'.Så en god melodi, et godt tema, og et godt arrangement så har man en vinder. Lir er sjovt til tider, men som jansabro og budde siger er det jo tomt om det ikke er med indhold.Spændende off topic diskussion her...For at følge det op, så var Chet Atkins kendt for at udtale at han ikke brød sig om at der var en der spillede hans arrangementer på præcis samme måde som han. Han kunne bedre lide deres egne fortolkninger og ikke bare et ekko, men det er svært at lade være med at kopiere de store synes jeg, på den anden side er det også svært at gøre det...Men er vi bare sultne dyr der savlende løber efter vores helte eller er vi musikere med et budskab???:: Redigeret den: 2008-4-13 13:24:4::

Momse
Momses billede
Re.:Bruger Demoer

[Citat: jansabro] 

Det der med indspilningskvaliteten er jeg lidt tvivlsom overfor..... hvad nu hvis man bare står 4 mand i øveren og ikke har det vilde udstyr ... men masser af spilleglæde og musikalitet ?

[/citat slut]

Jamen så er vi jo totalt enige, grunden til at jeg godt kunne tænke mig at få det delt ud er jo netop at hvis man har en dårlig indspilningskvalitet skal det ikke trække karakteren ned på ens musiske eller tekniske formåen - og det må nødvendigvis være det der tæller højest. Samtidig vil det give et indblik i hvor man skal sætte ind, hvis man eksempelvis får pæne karakterer i teknisk udførelse og indspilningskvalitet, men knap så gode karakterer i musisk udførelse, så er det jo en indikation om at man nok burde koncentrere sig om det musiske udtryk hvis man vil være bedre. Det vil med andre ord være nemmere at focusere på ens svage punkter og blive bedre der.

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Bruger Demoer

Jeg noterer alle gode forslag så kom endelig med flere hvis I har nogen

jansabro
jansabros billede
Re.:Bruger Demoer

Ja så forstod jeg det også :) Selvfølgelig optimalt med differentiering på det musiske, den tekniske formåen og indspilningskvaliteten....jeg må da indrømme jeg også interesserer mig for indspilningskvaliteten selv om det er totalt ligegyldigt og fremmegørende iforhold til musisk skaben. Men desværre skal musik der optages jo kunne gengives så folk kan holde ud at høre på det.....et ellers godt nummer kan totalt ødelægges ved dårlig mixning og mastering...desværre!Mht. teknisk formåen. Hvis det musiske er perfekt betyder det intet for mig hvad andre musiskere mener om teknisk formåen. For fungerer nummeret er det jo det væsentlige. Kig på Rollings Stones...sku ikke jordens bedste teknikere....men publikum elsker dem alligevel fordi det musiske holder! Jeg er faktisk holdt op med at øve svær teknik...gider det ikke hvis det ikke er absolut nødvendig for at opnå et bestemt musikalsk udtryk.....men nu er jeg jo heller ikke musiker men bare en der har musik som hobby fordi det er sjovere end frimærker!

budde89
budde89s billede
Re.:Bruger Demoer

[Citat: jansabro] Mht. teknisk formåen. Hvis det musiske er perfekt betyder det intet for mig hvad andre musiskere mener om teknisk formåen. For fungerer nummeret er det jo det væsentlige. Kig på Rollings Stones...sku ikke jordens bedste teknikere....men publikum elsker dem alligevel fordi det musiske holder! Jeg er faktisk holdt op med at øve svær teknik...gider det ikke hvis det ikke er absolut nødvendig for at opnå et bestemt musikalsk udtryk.....men nu er jeg jo heller ikke musiker men bare en der har musik som hobby fordi det er sjovere end frimærker! [/citat slut]

Her er jeg i hvert fald enig i at det kommer an på det musikalske, teknikken kan alle jo opøve mens talentet skal være der. Når det så er sagt vil jeg støtte mig op ad Lan Dokey (jazzkontrabassisten) som en gang i DR2 udtalte alt han fokuserer på det musikalske, men sørger for at teknikken er i top så den ikke begrænser ham musikalsk. Det er sku det klogeste jeg har hørt i langt tid. hader personligt folk som malmsteen, nok er han guitarist men musiker...? 

jansabro
jansabros billede
Re.:Bruger Demoer

Yngwie er da ... øh svensker ? :) Nej kan meget godt lide ham, men kun fordi han giver sig tid til at undervise andre guitarister i teknik. Musikalitet tror jeg ikke man kan lære nogen... men det tekniske kan gode teknikere lære fra sig.Ellers kloge ord af ham Dokey.... :)Generelt ville det måske også være på sin plads at finde ud af hvad vi gider høre på i brugerdemo forummet ?Skal det primært være færdige numre med bas, trommer, keys, guitarer i alle afskygninger, percussion og ju-hu piger og en krystal klar vokal, eller kan folk bare sætte spaden til lydkortet og trykke den af ? For folk herinde er jo ikke primært producere...men guitarister.....

budde89
budde89s billede
Re.:Bruger Demoer

mener så at det egentlig er fint at alle kan komme til lige meget om de bare smider guitaren foran en gammel mc-kasette eller om man tager sig det lille stykke tid til at producere stykkerne i en nogenlunde kvalitet...