Countrykæmpen Kenny Rogers død af naturlige årsager

Countrykæmpen Kenny Rogers død af naturlige årsager

Du er her

Kenny Rogers, en af verdens bedste og kendteste countrysangere, og ikke mindt bedst sælgende artister er død. Han blev 81 år og døde af naturlige årsager.  Han døde hjemme i Sandy Springs, Georgien, fortæller repræsentant Keith Hagan til Associated Press. Han var under hospice-pleje og døde af naturlige årsager, sagde Hagan. 

Den glatte, Grammy-vindende balladeer (sanger der synger ballader), der spændte over jazz, folk, country og pop med hits som "Lucille," "Lady" og "Islands in the Stream" og omfavnede sin persona som "The Gambler" på plader og på TV, døde fredag ​​aften.

Kenny Rogers havde en stor række countryhist i 70'erne og 80'erne som soloartist, men også i duet sammen med store navne som Dolly Parton, Sheena Easton og Kim Barnes for blot at nævne nogle få. Han var en af de countryartister der slog igennem i udlandet og ikke kun i sit eget hjemland. 

”Du gør enten det, som alle andre gør, og du gør det bedre, eller du gør det, som ingen andre gør, og du inviterer ikke til sammenligning,” fortalte Rogers i Associated Press i 2015. ”Og jeg valgte den måde, fordi jeg kunne aldrig være bedre end Johnny Cash eller Willie eller Waylon til hvad de gjorde. Så jeg fandt noget, jeg kunne gøre, som ikke indbød til sammenligning med dem. Og jeg tror, ​​folk troede, det var mit ønske om at ændre countrymusik. Men det var aldrig min tanke.

I starten af sin karriere spillede Kenny Rogers guitar, men det var meget sjældtnt at se ham optræde ham med en guitar i hånden senere i hans karriere. Her var det mere med mikrofonen i hånden og med en crooner attitude og fremtoning som bærer god sammenligning med Frank Sinatra og Dean Martin. 

Hvil i fred store countrykæmpe!